| Onurla Karşılaştınız... | |
|
+4yoshym_onurum ÇiLeqli_qEtiBöR_YoShY beyzaonur ddmonr-ernysmn 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ddmonr-ernysmn Eren&Yoshy - Onur&Didem Fan Admin
Mesaj Sayısı : 484 Yaş : 33 Nerden??? : Yasemin-Eren-Onur-Didem'in Kalbindennn :D Hepsi'den kimi seviyorsun? : Yasemin & Eren 4Yüz'den kimi seviyorsun? : Didem & Onur Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Onurla Karşılaştınız... Cuma Eyl. 14, 2007 4:35 pm | |
| Diyelimki Onurla karşılaştınız... (sohbet yasak) | |
|
| |
beyzaonur s€n Y€n!s!N G@l!b@
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 31 Nerden??? : onurumun kalbinden Hepsi'den kimi seviyorsun? : onuru izlemek Kayıt tarihi : 14/09/07
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... C.tesi Eyl. 15, 2007 2:13 pm | |
| onur seni çok seviyorum derim yada heycandan konuşamazdım.ya bn seni çk seviyorum süpersin 4 4lüksn.muhteşemsin derdim | |
|
| |
ÇiLeqli_qEtiBöR_YoShY ÇiLeqli_qEtiBöR_YaKıŞıkLl_PrEnS*ADMİN*
Mesaj Sayısı : 152 Yaş : 31 Nerden??? : nereye:) Hepsi'den kimi seviyorsun? : YOSHY YOSHY YOSHY!!! 4Yüz'den kimi seviyorsun? : ONUR ONUR ONUR!! Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... C.tesi Eyl. 15, 2007 2:19 pm | |
| bn düşüp bayyılırım sonra o bni öper ayılırım:D | |
|
| |
yoshym_onurum Onurju_Forum.Moderatör
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 31 Nerden??? : a$kım 'n oLduu Her meKandan ..!! Hepsi'den kimi seviyorsun? : yoshy 4Yüz'den kimi seviyorsun? : Ya$aM SeviNciM [ OnuR 'MMM ] Kayıt tarihi : 14/09/07
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... C.tesi Eyl. 15, 2007 2:24 pm | |
| heralde düşüp bayılır konuşamazdım... | |
|
| |
onur_merve_ilkay s€n Y€n!s!N G@l!b@
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... C.tesi Eyl. 15, 2007 3:30 pm | |
| heycandan kucağına bayılırdım ayıldığımda onu öperdim onu çok sevdiğimi söylerdim fotaraf çektirirdim | |
|
| |
ddmonr-ernysmn Eren&Yoshy - Onur&Didem Fan Admin
Mesaj Sayısı : 484 Yaş : 33 Nerden??? : Yasemin-Eren-Onur-Didem'in Kalbindennn :D Hepsi'den kimi seviyorsun? : Yasemin & Eren 4Yüz'den kimi seviyorsun? : Didem & Onur Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... Paz Eyl. 30, 2007 3:33 pm | |
| ben garanti bayılırdım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 31 Nerden??? : a$kım 'n oLduu Her meKandan ..!! Hepsi'den kimi seviyorsun? : yoshy 4Yüz'den kimi seviyorsun? : Ya$aM SeviNciM [ OnuR 'MMM ] Kayıt tarihi : 14/09/07
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... Paz Eyl. 30, 2007 3:59 pm | |
| allahım ölüyorum galiba yada rüyadayımm oracıkta düşüp bayılırdımm | |
|
| |
OzLoshhYoShY Yaseminji_Moderatör
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 29 Nerden??? : Yaseminimmm oLdugu yerLerden { Her Yerden Yanı :d } Hepsi'den kimi seviyorsun? : Ay Tabiki YASEMİN ! YASEMİN ! YASEMİN ! 4Yüz'den kimi seviyorsun? : Tabiki Didem Didem { ama yasemin kadar sevmıorum ;)} Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... Paz Kas. 11, 2007 10:28 am | |
| sadece imza alırdım şaşaırmazdım | |
|
| |
ÇiLeqli_qEtiBöR_YoShY ÇiLeqli_qEtiBöR_YaKıŞıkLl_PrEnS*ADMİN*
Mesaj Sayısı : 152 Yaş : 31 Nerden??? : nereye:) Hepsi'den kimi seviyorsun? : YOSHY YOSHY YOSHY!!! 4Yüz'den kimi seviyorsun? : ONUR ONUR ONUR!! Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... Paz Kas. 11, 2007 10:51 am | |
| bn bayılınca o bni öpcek ya ayılcam:D sonra ona bakarım bayılırım tekrar öper:D bi daa bakarım yine bayılırım tekrar öper:D en son noluoo len simdi kaçcak derim kendi kendimee bayılmamam için zor tutarım kendimi sonra onun elini sımsıkı tutarım bırakmam sarılırım seni sefiorum derim bişiler yaparım öperiiimmmmmmmmmmmmmmmmm herşeyi yaaprım:D | |
|
| |
hepsi_4yuz_senoshy s€n Y€n!s!N G@l!b@
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 29 Hepsi'den kimi seviyorsun? : Yoshy'im aşkım ve Eren'm kumralfıstığımı 4Yüz'den kimi seviyorsun? : İlkay-İlkay-İlkayyyyyy Kayıt tarihi : 13/11/07
| Konu: Geri: Onurla Karşılaştınız... Salı Kas. 13, 2007 11:51 pm | |
| bilmem tuhaf olurdum ama bayılmazdım... | |
|
| |
£n_ßüüq_Didémci Ölümüne.Didemji.Mod.
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 28 Nerden??? : DidoMuN BuLuNuqu HeR MeqaNdaN Hepsi'den kimi seviyorsun? : LoquMuM CuuCiNiMi[qüLciNiMi] 4Yüz'den kimi seviyorsun? : SaRı PreNseSiM DiDoMu[DiDeMiMi] Kayıt tarihi : 02/02/08
| |
| |
| |
| |
£n_ßüüq_Didémci Ölümüne.Didemji.Mod.
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 28 Nerden??? : DidoMuN BuLuNuqu HeR MeqaNdaN Hepsi'den kimi seviyorsun? : LoquMuM CuuCiNiMi[qüLciNiMi] 4Yüz'den kimi seviyorsun? : SaRı PreNseSiM DiDoMu[DiDeMiMi] Kayıt tarihi : 02/02/08
| |
| |
| Onurla Karşılaştınız... | |
|