ddmonr-ernysmn Eren&Yoshy - Onur&Didem Fan Admin
Mesaj Sayısı : 484 Yaş : 33 Nerden??? : Yasemin-Eren-Onur-Didem'in Kalbindennn :D Hepsi'den kimi seviyorsun? : Yasemin & Eren 4Yüz'den kimi seviyorsun? : Didem & Onur Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: En Yaseminci Üye Seçimleri Cuma Eyl. 14, 2007 4:15 pm | |
| En Yaseminci Üye Seçimleri için:
Lütfen Adaylar Yasemine duydukları sevgiyi sadece 1 cümle ile anlatsınlar... (en çok seven benim gibi cümleler yok)
En son tarafından Ptsi Eyl. 24, 2007 4:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
OzLoshhYoShY Yaseminji_Moderatör
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 29 Nerden??? : Yaseminimmm oLdugu yerLerden { Her Yerden Yanı :d } Hepsi'den kimi seviyorsun? : Ay Tabiki YASEMİN ! YASEMİN ! YASEMİN ! 4Yüz'den kimi seviyorsun? : Tabiki Didem Didem { ama yasemin kadar sevmıorum ;)} Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: En Yaseminci Üye Seçimleri Paz Eyl. 23, 2007 3:54 pm | |
| bn katılıorum yasemini okadar seviorumkı ondan asla vr asla vazgeçemem yasemin bnm hayatım yaşam sebebim o ölürse bnde ölirüm meleğime bişey olmasın yeterkı meleğimin yerine bna bişey olsun yoshy bir kelime yetmezkıı 200 1000 kelime olsa bile anlatırım yoshymııı | |
|
ÇiLeqli_qEtiBöR_YoShY ÇiLeqli_qEtiBöR_YaKıŞıkLl_PrEnS*ADMİN*
Mesaj Sayısı : 152 Yaş : 31 Nerden??? : nereye:) Hepsi'den kimi seviyorsun? : YOSHY YOSHY YOSHY!!! 4Yüz'den kimi seviyorsun? : ONUR ONUR ONUR!! Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: En Yaseminci Üye Seçimleri C.tesi Kas. 03, 2007 12:07 pm | |
| ben ölümünee yaseminci olduğum için tabiki katılıyorum!!
[size=24][/ YASEMİN...ahh ahh adını her duyduğumda kalbime bişe dokunuyo sanki... onu neden seviyorum die soruyorum kalbime.... ama cewap çok basit !onu YASEMİN olduğu için seviyorum...herşeyiyle her haliylee ne olursa olsun wazgeçmeden kalbimin en güsel yerinde saklıyorum onu!!İMKANSIZ OLSA BİLE!! size] | |
|
YoShYm_DiDeMiM s€n Y€n!s!N G@l!b@
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Hepsi'den kimi seviyorsun? : YaSeMiN'mMMm 4Yüz'den kimi seviyorsun? : dİdEm'MmMm Kayıt tarihi : 09/11/07
| |
OzLoshhYoShY Yaseminji_Moderatör
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 29 Nerden??? : Yaseminimmm oLdugu yerLerden { Her Yerden Yanı :d } Hepsi'den kimi seviyorsun? : Ay Tabiki YASEMİN ! YASEMİN ! YASEMİN ! 4Yüz'den kimi seviyorsun? : Tabiki Didem Didem { ama yasemin kadar sevmıorum ;)} Kayıt tarihi : 23/09/07
| Konu: Geri: En Yaseminci Üye Seçimleri Paz Ara. 23, 2007 11:34 am | |
| | |
|
beyza.didem.yoshy FoRuM@ l5INlYoR
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 29 Hepsi'den kimi seviyorsun? : YosHy ve C€Mr€ 4Yüz'den kimi seviyorsun? : D!D€M Kayıt tarihi : 30/09/07
| Konu: Geri: En Yaseminci Üye Seçimleri Cuma Ocak 25, 2008 7:45 pm | |
| Onun svqisi o kadr snsuzki onun svqisini bn zor anltrım o kadr deişik bi duyquqi o bnm heRşeiM neFesim bn onsz ypamam bnde vrmm | |
|